Community Forums > Voobly General > General Discussion / Off Topic > Rambit Cb Map Guide ( Turkish )

Rambit Cb Map Guide ( Turkish )

 [1M]Ejuukan


Düzenlendi28/10/2010 - 22:08 tarafından [1M]Ejuukan
0'dan başladığınızı varsayarak yazıyorum bunları .

Temel Kavramlar

Raze nedir . Nasıl alınır = Raze her tower , gate , castle benzeri şeyleri yıktığınızda 1 raze = 1 bina olarak hesabınıza geçer . 2 raze = 1 king olarak size
döner . 20 raze sınır vardır . 20 razeyi tamamladığınızda sistem size her 5 dakikada 1 king vericektir
You must login into Voobly to view image

You must login into Voobly to view image

You must login into Voobly to view image


Kill nedir
= Kill öldürdüğünüz her asker başına 1 kill olarak hesaba geçer . her 50 killde 1 king sistem size verir. 2000 kill sınır vardır. 2000 kill tamamladığınızda sistem size 2 dakikada 1 king vericektir .
You must login into Voobly to view image


Respawn = Öldüğünde tekrar çıkan askerler bu sınıfa girer . oyun başında aldığınız khan yada paladin ve hero storeden aldığınız askerler bu sınıfa girer . hero storeden aldığınız askerlerin tek farkı 200 pop sınırına kadar durmadan çıkmalarıdır . tabi hepsinin zamanı var . 5 saniyede bir size 1 asker verir . 200 popa erişene kadar.



Oyun Başlangıcı

1- Öncelikle oyun başladı . hemen üniversiteden guard tower ve blacksmithden bodkin arrow yeniliğini yapıyoruz ve paladin alıyoruz yandan. olabildiğince bombard towerınızı , paladinlerinizi ve ortadaki towerlarınızı çok kullanın . size büyük avantaj sağlar raze açısından .
You must login into Voobly to view image


Civlere göre yapılması gerekenler .
Aztek = Civ aztec ise biraz zorlu bir başlangıç sizi bekliyor . başta size verilen 5 kinginiz var . yapmanız gereken charlemagne almak . fakat charlemagne için 3 king daha lazım yani 6 raze gerekiyor . bu yüzden ortaya olabilince çok kullanmak zorundasınız . yanınızdaki adam sizden iyiyse biraz towerlarına saldırın sonra o saldırırsa geri çekilin . sonra adam razeye çıktığında towerlarına girin ( tabi charlemagne için hala king gerekiyorsa ) . robinede bekleyebilirsiniz ama tavsiye etmem . thumb ring ve ring archer armor aztecde yok . bu büyük dezavantaj . charlemagneyi aldıktan sonra impe gidin . garland wars yeniliğini bize +4 atak vericektir . hadi savaşa . sağlam hero olarak martel alın . ondan sonra middle , harald yada global gidin eğer food varsa

Britons = Yapmanız gereken hızlı tower doldurmak . bi tane castle yardımcı olarak alın sonra towerlara archer doldurun . Eger henry varsa oyunda imperial BASMAYIN . full raze yaptıktan sonra robin hood alın . sonra imp basın . britonun robinleri range açısından fazla olduğundan ondan sonrası kolay :D .

Byzantines = Yapmanız gereken basit . 4 raze alıp henrye gitmek . zaten towerlar upgradeli olduğu için basmanıza gerek yok . ondan sonra subotai + imp. ondan sonrada middle alın gg.

Celts
= Henrye gidin . ardından martel + imp.. ardından middle , harald yada global .

Chinese = impe gidin . tower ve adamlarınız upgradelerini eksiksiz yapın . +3 tane castle alın . isteğe göre 4 olabilir . Chu nokular henryleri ve mamelukeleri ve mangudaileri rahat yer . diğer archerlara karşı zayıftır dikkat ! alabilcekleriniz subotai (tavsiye etmem pek) , khan , harald

Frank = Henrye gidin . ardından martel + imp. ardından middle , harald yada global

Goths =
Henrye gidin . ardından martel + imp.. ardından middle , harald yada global

Huns = Henrye gidin . ardından subotai + imp.. ardından middle , harald yada global

Japanese =
Bu civ biraz karışık . Eğer profesyonel değilseniz sakın imp falan basmayın .henrye gitmeye çalışın . charlemagne yada robinde olabilir . infantry ve archer yenilikleri japanda full var .
ardından martel + imp. ardından middle , harald yada global

Koreans = Koreans artık eskisi gibi güclü degil . Henryler + -40 pop + 1 kingle başlaması iyice işi zora sokuyor . biraz zor ama başarabilirseniz oyunu yönetirsiniz . 1 castle alıp en kısa sürede imp olmaya çalışmalısınız . imp olduktan sonra full castle yapın . ondan sonra khan yada harald bekleyin

Mayans =
Mayansda eski gücünü kaybetti diyebiliriz eski mapa göre . yapmanız gereken towerlarınızı doldurmak . castle almaya gerek yok isterseniz 1 castle alabilirsiniz . imp olduktan sonra 3 castle basıp savaşa çıkın . henrylere dikkat edin calavrylere karşı çok zayıftır mayans . alabilcekleriniz robin hood , subotai , martel , middle , khan , harald

Mongols = Rambit Cbnin en iyi civlerinden biri diyebiliriz . Henryleri archerları charlemagneleri çöp gibi yiyen bir civ ! yapmanız gereken ilk şey impe gitmek . ardından full castle yapıcaksınız . ondan sonrası kolay . THUMB RING sakın unutmayın archery rangeden yapılması gerek . ondan sonrasında khan yada middle yada harald alabilirsiniz

Persians =
Çoğunuzun bildiği filleri olan civ :D . Rambitin en iyi civlerinden biridir . yapmanız gereken biraz farklı . 2 kingle 2 castle alıyosunuz baştan . ondan sonra imp basmıyorsunuz 2 king daha yapıp villager alıyosunuz . town center yapıyosunuz . ondan direk imp basıyosunuz . ardından 7-8 villager yapıp castle yapıyoruz . oyunun ilerleyen kısmında size tekrar stone veriyor . onlada castle yapıyoruz . toplamda 160 fil oluyor . ENJOY yani :D . ondan sonra tavsiyem harald yada global alın .

Saracens =
Saracen kullanmayla alakalı bir civdir . Bonusları ve teknolojileri bakımından her türlü komboya , heroya ve her koşulda kill almaya uygundur . Saracenle oyunu % 80 alırsınız düzgün oynarsanız . yapmamız gereken imperial basmak . ardından full castle . pop unuzu korumaya dikkat edin . az popla bişey yapamassınız . ondan sonra khan yada harald alın .

Spanish = 2 castle alıyorsunuz başlangıçta sonra impe gidiceksiniz ondan sonra 2 castle daha alın işinizi görür . spanishde dikkat etmeniz gereken şey popunuzu korumak . askerler yavaş çıkıyor diğerlerine göre dikkat edin . ondan sonra martelden yukarısı herolar işinizi görür .

Teutons =
Bundada tower doldurcaksınız . impe gidip unique teknoloji + consription research yapıyoruz . bi tanede castle alıyoruz . sonra towerlarımızı fullüyoruz . ondan sonra raze tamamlayınca oyundaki henry olan playerlara yada saracene saldırın . henryleri yer tektonik knightlar . ondan sonra martel alın . ondan sonrada middle yada harald .

Turks = Bundada tower doldurcaksınız . 2 tane castle alın başta . ondan sonra imp basın . 2 castle daha alın . ondan sonra khan , middle yada harald kasın .

Vikings = Henrye gidiceksiniz başta . ondan sonra subotai yada martel . ardından middle yada harald .

Takım oyunlarında partnerinizle beraber hareket ederseniz %90 oyun sizi olur . takım oyunlarında genelde bu faktör ihmal edilir . fakat siz yapabilirseniz abartısız söylüyorum alırsınız oyunu .

ilerleyen saatlerde daha geniş bilgi vermeye çalışıcam
Bağlantı | Yanıt | Alıntı
 Kuvvy


Gönderildi 28/10/2010 - 13:57
Eline sağlık Suicaste. Öğrenmek isteyenler için çok açıklayıcı ve net olmuş.
Teşekkürler
Bağlantı | Yanıt | Alıntı
 KingR


Gönderildi 28/10/2010 - 15:14
Eline sağlık. Taktiklerimizi herkese anlatma ;) Gerçi civ taktikleri tamamen oyunu okuma ve yanındaki ve oyundaki diğer civ'lerle alakalı. O da ancak tecrübe ile oluyor.
Bağlantı | Yanıt | Alıntı
 KingR


Gönderildi 28/10/2010 - 15:15
Bu ss'leri koyduğun oyunu kimin kazandığını tahmin edebiliyorum sanırım :)
Bağlantı | Yanıt | Alıntı
 [1M]Ejuukan


Gönderildi 28/10/2010 - 15:18
ben kazandım gelirsen atarım recleri :D
Bağlantı | Yanıt | Alıntı
 God0s


Gönderildi 31/10/2012 - 09:04
;tongue
Bağlantı | Yanıt | Alıntı
 [1M]Ejuukan


Gönderildi 25/04/2014 - 01:57
burayı güncellicem bi ara . baya şey değişmiş yeni haritada


Bağlantı | Yanıt | Alıntı
[1]
1 7 arasından ilk 7 - 0 görüntüleniyor
Foruma Git:
1 Kullanıcı(lar) Bu sayfaya bakıyor (30 dakika içinde)
0 üye, 1 ziyaretçi

O que é popular agora:
AoKTS updates (77 usuários)
Word Association (75 usuários)
1.6 reward campaing (70 usuários)
CBA PathBlood 1.8.0 (61 usuários)
TIW 2020 Map votes (31 usuários)
New Voobly Client 2.7 (29 usuários)
Os tópicos mais ativos da última semana: